Een woordje over ons

Ons motto,
elke dag verse  kwaliteitsvolle producten voor een betaalbare prijs, zonder compromissen. Deze standaard verlangen wij ook van onze medewerkers. Vriendelijk zijn kost niets en is wederzijds.

Victor, kok van beroep, en Heidi, slagerij verkoopster, beginnen in 1996 Frituur De Rena in Heusden Zolder.
Van een héél kleine afhaalfrituur groeit deze zaak in 20 jaar uit naar een bloeiend eethuis met 60 zitplaatsen. Jasmin groeit op in de horeca sfeer van hard werken, als de klant gelukkig is zijn wij ook gelukkig. Zij volgt dan een opleiding Restaurant management aan de hotelschool van Hasselt. Na een jaartje in de horeca gewerkt te hebben gaat ze mee aan de slag in de frituur en is zo mede garant voor  een gestage groei.

Na 20 jaar Frituur De Rena was het tijd voor een nieuwe uitdaging.
Het project BMA spookte al een tweetal jaren in Victor zijn hoofd. Toen de geknipte locatie  in Peer zich aan bood en na een tijdje van rijp overleg werd de knoop door gehakt, een nieuwe uitdaging, een nieuw concept, een nieuwe top locatie,

Een overnemer voor de frituur in Heusden was snel gevonden.

Heidi, Victor en Jasmin

Familie Smeets
Bij deze willen wij ook de familie Smeets danken voor hun moed om de toch niet zo vanzelfsprekende en uitgebreide verbouwing van het pand voor hun rekening te nemen. Zonder deze inspanning zou deze realisatie heel waarschijnlijk niet haalbaar geweest zijn.

Betaal bij ons met...
Volg ons op...
Rolstoel toegankelijk toilet...
Free Wi-Fi...